Vi erbjuder tjänsten Autogiro som förenklar dina betalningar – utan extra kostnad
– Enklare – Tryggare – Billigare

Autogiro är en trygg tjänst. I god tid före varje betalningsdag får du fakturan som visar hur mycket som kommer att dras från ditt konto. Inga pengar dras utan att du vet om det och dessutom kan du alltid stoppa betalningen.

När du anslutit dig till Autogiro behöver du aldrig oroa dig för att missa någon betalning. Autogirot ser till att betalningen görs på exakt rätt dag – varken för tidigt eller för sent.

För att kunna ansluta dig till Autogiro behöver du fylla i en ansökningsblankett. Beställ en ansökningsblankett via mail till kundservice@hallstavikselverk.se eller kontakta oss på telefon 0175-230 70.

För att teckna tjänsten E-faktura går du via din internetbank och klickar i anmäl e-faktura när du sökt upp oss i listan med alla bolag som erbjuder e-faktura. Ingen fysisk faktura skickas då ut men fakturan kan ses via din bank som pdf.

Vill du ha fakturan skickad som en E-postfaktura endast, kan vi erbjuda det, men tänk på att det är du som kund som måste hålla reda på din e-post leverantör fungerar för ingen fysisk faktura går ut via vanlig post vid e-postanmälan. Anmälan via kundtjänst 0175-23070.