Vår personuppgifts och integritets policy med anledning av GDPR (general data protection regulation) finner du längst ner på denna sida.

Den 25:e maj 2019 infördes GDPR – en ny viktig reglering i EU för dataskydd som ersätter personuppgiftslagen (PUL).

Den innebär större rättigheter för dig att bestämma hur vi hanterar din data. Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter. Du behöver inte göra något med anledning av den här informationen.

Din integritet år viktig för oss, vi hanterar alltid din data på ett pålitligt och lagligt sätt. Så vi har tagit fram en ny personuppgiftspolicy och snart uppdaterat våra allmänna avtalsvillkor (el-nät) (Inte klart ännu). I policyn kan du ta del av hur vi sparar och använder din personliga information.

Vi behandlar ditt namn och adress för att kunna leverera enligt vårt nät eller elhandels- avtal. Ditt telefonnummer använder vi främst till vår SMS tjänst om avbrotts info. För att aktivera tjänsten och ge ditt samtycke ring oss eller gå in på hemsidan, se nedan. Du kan alltid återkalla rätten att använda ditt telefonnummer och avbrotts- SMS kommer att upphöra till ditt nummer.

Filer